Salo
+358 (0)466 000 444
info@ik9i.com

Yksityiskoulutukset

Tarjoamme yksityiskoulutusta yksittäisille koirakoille ja pienryhmille. Kaikki palvelut ovat toteutettavissa koko Suomen alueella ja kansainvälisesti. Kysy myös etävalmennuksia!

Yksityiskoulutus hajutyöskentelysi avuksi

Jos sinulla on haasteita etsintätyöskentelyssä tai jäljestyksessä tai tarvitset valmennusta päästäksesi eteenpäin koulutuksessa, me olemme täällä sinua varten. Me suunnittelemme koulutuksen juuri sinun ja koirasi tarpeisiin sekä valmennamme teitä eteenpäin.

Tämä palvelu on saatavilla myös etänä.

Yksittäisten yksityistuntien hinta on 100€/h, sis. alv. Hintaan lisätään matkakulut, jos koulutus pidetään lähiopetuksena. Pyydä tarjous useamman tunnin kokonaisuuksille info@ik9i.com.

Koulutuksen suunnittelu

Kun osaat kouluttaa, mutta koulutuksen eteneminen takkuaa, etkä ole aivan varma miten edetä, me voimme rakentaa sinulle koulutussuunnitelman. Suunnitelman pohjaksi sinä määrittelet koulutukseen käytettävän ajan, aikataulun ja tavoitteet, ja me pidämme säännöllisesti yhteyttä sinuun ja kannustamme koulutuksen edetessä tavotteiden saavuttamiseen saakka.

Palvelun hinta määräytyy aina kunkin koulutuskokonaisuuden mukaan. Pyydä tarjous sähköpostitse info@ik9i.com.

Koirasi koulutus

Joskus voi tulla eteen tilanne, jolloin omat taidot eivät tunnu riittävän tai etenemistä pitäisi tapahtua nopeammin, mitä itse kykenee kouluttamaan. Silloin voit pyytää kouluttajaa ottamaan ohjat ja työskentelemään koirasi kanssa. Voit tuoda koiran koulutettavaksi tai olla itse paikalla koulutuksen aikana. Saat koulutuksen jälkeen aina kirjalliset ohjeet uusien taitojen ylläpitoon.

Tämä palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti hajutyöskentelyyn liittyvien asioiden kouluttamiseen, mutta sitä voidaan soveltaa myös muihin työkoiralle tarpeellisiin käytöksiin ja pennun koulutukseen.

Palvelun hinta määräytyy aina kunkin koulutuskokonaisuuden mukaan. Pyydä tarjous sähköpostitse info@ik9i.com.

“Vihreät koirat” ja valmiiksi koulutettavat työkoirat

Koulutamme tilauksesta asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä peruskoulutettuja sekä työvalmiiksi koulutettuja hajutyökoiria. Koulutettavat koirat ovat asiakkaan omistuksessa koko koulutusprosessin ajan.

Palvelut hinnoitellaan aina jokaiselle kokonaisuudelle erikseen. Kysy tarjous sähköpostitse info@ik9i.com

Kaikki koulutuksemme ja koirien käsittely koulutuksissamme on eettisesti kestävää ja koiralähtöistä ja noudatamme aina Suomen eläinsuojelulakia.